Bel Cees voor meer informatie!
06 244 512 83

CURSUSSEN
Wat is nou heerlijker dan lekker ontstressen van een druk bestaan in een idyllisch landschap, temidden van een oase van rust op de (woon)boerderij en je bezig te houden met kunst?

Ontspannen
Onze hele boerderij ademt de sfeer van ontspanning. Of het nu in het atelier is, buiten op één van de vele plekjes rondom de boerderij, overal kunt u genieten tijdens uw verblijf bij ons! Maar u komt hier natuurlijk niet alléén om te ontspannen. Onder professionele begeleiding kunt u op zoek gaan naar de kunstenaar in uzelf.

Aan de slag
U kunt hier beeldhouwen, tekenen en schilderen, in het atelier, buiten, of op lokatie. Eén dag of meerdere dagen, individueel, met meerdere personen of grotere groepen, het kan allemaal.
U kunt natuurlijk uw eigen materiaal, zoals verf doek of papier meenemen, maar dat is niet noodzakelijk.  Tegen kostprijs kunnen wij daarin voorzien. Beeldhouwbokken, en -gereedschappen zijn aanwezig, evenals schildersezels.
Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd en is inbegrepen. Koffie en thee zijn eveneens gratis.

Dagindeling
1e dagdeel: 10.00 uur - 12.30 uur
lunchpauze: 12.30 uur - 13.30 uur
2e dagdeel: 13.30 uur - 16.30 uur

Prijzen
Per dag € 57,50 per persoon (exclusief eventueel gebruikte materialen).
Groepen van 10 personen of meer en gezinnen, ontvangen 10% korting op de dagprijs.
De prijzen zijn inclusief 21% btw.

Informatie
Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u bellen:
06 244 512 83 of mailen: info@cbaanvinger.nl
Dijkweg 2
9545 VE Bourtange
Groningen


Over Cees...

Ik heb van Cees les gehad over perspectief, waardoor mijn schilderijen veel beter werden. Hij legt alles geduldig uit, bespreekt het werk van de cursisten en geeft nuttige aanwijzingen.

Bij beeldhouwen heeft Cees mij uitgelegd welke soorten steen er zijn en de hardheid daarvan en hoe je het houwen in steen voor jezelf het beste kunt opbouwen. Ook de soorten gereedschap en de wijze van gebruik komen aan de orde en hij denkt mee in de prijs van het geheel.
De hele opbouw van het lesgeven zit didactisch goed in elkaar; daarnaast vind ik het ontzettend leuk om te doen.
Voor iedereen een aanrader. Maar let op;  Het is (voor mij alvast wel) heel erg verslavend!
     -Nel

De begeleiding door Cees, tijdens de werkweek in Bourtange van ‘De Zondagsschilders´, was heel inspirerend. Aangepast aan ieders mogelijkheden en aspiraties was het zeer ontspannend. Daardoor was het een werkweek met een heerlijk vakantiegevoel, mede door het mooie weer. Tijdens de week werd er veel vooruitgang geboekt, we hebben veel geleerd.
     -Thea

De begeleiding in de schilderweek heb ik als heel persoonlijk ervaren. Cees verdiepte zich in mijn stijl van werken en gaf daar aanvullingen en
verbeterpunten bij. De gekozen plekken in het Gronings landschap waren
prachtig.
Bedankt Cees voor de fijne week.
     -Bep Steur

Nieuws

Vestinggolf

Een topper op het gebied van bedrijfs-en familie-uitjes! te spelen elke dag van het jaarVestinggolf heeft alles in zich om het iedereen tussen de 12 en 82 jaar optimaal naar de zin te maken. Het is actief, ludiek, sportief golfen met een vette knipoog in een culturele ambiance.

Een ‘topuitje’ zeggen mensen die al eens Vestinggolf gespeeld hebben.

Joomla templates by Joomlashine